LA GUIA

LA REVISTA

Dónde encontrar la revista impresa

Sobre la [ut] de l'Empordà, breument... ;)


És la revista cultural i guia de turisme creatiu de referència de tot l’Empordà. Una publicació gratuïta i col•leccionable que es consulta tot l’any.

Amb interessants reportatges, entrevistes, excursions i una guia ordenada amb la millor oferta cultural, gastronòmica, turística i d’oci de tot l’Empordà, la [ut] convida al lector a (re)descobrir i posar en valor la cultura i l’experiència al territori.

S’edita anualment en un elegant format i cuidat disseny: 25.000 exemplars impresos en paper d’alta qualitat i una distribució (doble, juny i agost;) pensada per arribar al nostre públic objectiu, un visitant amb cultura i poder adquisitiu; 200.000 lectors influents!

Es pot trobar a més de 400 punts seleccionats de tot l’Empordà, Girona, Barcelona i alguns punts de França. Hotels de 4 i 5 estrelles, restaurants selectes, museus i galeries d’art, clubs nàutics, golfs, cellers, showrooms de decoració, botigues de moda i altres establiments d’interès. També som a totes les oficines de turisme i aeroports, pels quals aquesta guia és una eina essencial pel seu treball de cara al turista.

La [ut] és també una edició digital a través de la plataforma Issuu (issuu.com/utempordaguia) i un Web Mobile First, utemporda.com, pensat per a que et puguin trobar fàcilment des del mòbil! Ens trobaràs també al Facebook i al Instagram, on podrem compartir les teves notícies i realitzar accions conjuntes. 

A la publicació impresa oferim diferents espais tant a les primeres pàgines de la Revista (pàgina preferent, reportatge...) com a cada secció de la nostra Guia Selecció (pàg, 1/2pàg, 1/4pàg). A la plataforma online www.utemporda.com també podeu ser-hi en diferents formats de més o menys visibilitat.

Si vols rebre la revista a casa escriu-nos a guia@utemporda.com

Gràcies!